İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün İlanıdır

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, İlçemiz İsmetpaşa Mahallesi, Dikili Balıkçı Barınağı imar planında “Sahil Güvenlik Bölgesi” amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı 1 no’lu Kararnamesinin 102 (j) maddesi ile 3621 sayılı Kıyı Kanunun 7. Maddesi uyarınca onaylanmıştır.

3194 sayılı İmar Yasasının 8 / B maddesi ve mekânsal planlar yapım yönetmeliği hükümlerine göre Belediyemiz panosuna (Dikili Belediyesi Hizmet Binası İlan Panosu) asılarak, hoparlör ile anons edilerek ve eş zamanlı olarak internet sayfamızda yayınlanmasının sağlanarak, 1 ay süreyle ilan edilmekte olduğu duyurulur.

İlan askı tarihi : 24.07.2019

İlan askı iniş tarihi : 26.08.2019

İlan ile ilgili görsellere ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız.