DİKİLİ BELEDİYESİ’NDEN CAN DOSTLARA HAYBULANS HİZMETİ

Dikili Belediyesi olarak sokak hayvanlarının sağlığını korumak ve onlara daha iyi bir yaşam sunmak amacıyla “Haybulans” hizmetimizi hayata geçirdik. Bu mobil veteriner aracıyla ilçemizdeki sahipsiz hayvanların acil sağlık müdahalelerini ve rutin kontrollerini hızla gerçekleştirebiliyoruz.

Haybulans hizmetimiz sayesinde, yaralanan, kazaya uğrayan veya sağlık sorunu yaşayan can dostlarımıza anında müdahale edebiliyoruz. Araçlarımızı, veteriner hekimlerimiz ve gerekli tıbbi ekipmanlarla donattık. Böylece hayvanlarımızın tedavi süreçlerini yerinde ve hızlıca yapabiliyoruz.

Dikili Belediyesi olarak sokak hayvanlarına yönelik bu önemli adımı atarak, onların sağlığını güvence altına almayı ve yaşam kalitelerini artırmayı hedefledik.